A Tribute to Woodstock 1&2 juni

zo druk zal het dan niet worden maar daar hoopt men wel op,Woodstock 1969.

A Tribute to Woodstock “oude tijden herleven”

Jij zal er vast niets van weten, maar je ouders zullen je vast wel kunnen vertellen hoe in hun tijd alles anders was en beter en mensen toch wel wat arrdiger voor elkaar waren.
Ja er was natuurlijk nog geen internet( ja dat was er wel maar dan voor defensie en universiteiten),en facebook had nog nooit iemand van gehoord, of instagram of whatsapp.

Maar ja je was er tegen, waar tegen zul je je mischien afvragen? Nou eigenlijk alles wat de natuurlijke balans van het leven zou verstoren, dus oorlog, politiek, onegelijkheid, de overheid en natuurlijk gebrek aan inzicht en liefde.

alles was toen nog vrijheid, liefde en muziek maken.

Dus wat was de oplossing, liefde en vrijheid, men leefde in communes en deed zijn geest verruimen om tot diepere inzichten te komen, en men verspreide de liefde in woord en daad.
Dus naakt dansen en rondlopen, was bevrijdend.Het gebruik van geest verruimende middelen leide tot meer aandacht voor elkaar en inzicht in de wereld problematiek.

aan het begin was alles nog groen en goed.

En dat alles vond zijn weg naar het, toen nog onbekende Woodstock,het is uiteindelijk het groote succes geworden door het feit dat het eigenlijk nooit meer herhaald werd.

Grote namen als Jimmy Hendrikx,jefferson Aeroplane, janis joplin, creedence clearwater revival en Joe cocker om maar een paar namen te noemen, gaven er gedurende het drie dagen durende concert acte de presence.

Het festival had wel enige incidenten,waarbij de meest ernstige dan wel drie doden (overreden door een tractor) een insuline tekort, en een gesprongen blindedarm.
Hadden 4 vrouwen een miskraam, maar werden er ook twee baby’s geboren.

hoe je zonder sociaale media je vrienden liet weten
hoe het was, en je ouders natuurlijk!

Alhoewel niet helemaal hetzelfde in orde van grote, krijgt ook Nederland, een Woodstock tribute festival. Dit zal plaats gaan vinden op 1&2 juni 2019 te Loosbroek op festivalterrein Betheaven aan de Laageindsedijk.

Tribute to Woodstock is een samenwerking tussen Paaspop Events, TIRR Music Agency (organisator van o.a. Tributeland) en festivalorganisator Rien Somers (organisator van o.a. Alle Remmen Los Festival en FestyLand). Tezamen willen zij een eerbetoon brengen aan het legendarische muziekfestival Woodstock in 1969.

Tickets kunnen vanaf de website besteld worden en kosten (incl 2,50 verwerkings kosten) €32,00 (prijs€ 29,50), ook is het mogelijk om op de camping te verblijven, hiervoor rekent men €11,00 en voor de camper/caravan €13,50

Ga je met een groep dan is de prijs per 10 in de Earlybird actie €251,90 (€22,69 pp en €2,50 administratie)

Een overzicht van de line up(let wel zijn tribute artiesten)

-Janis Joplin                                       -Santana
-Grateful Dead                                   -TheWho
-Jimmy Hendrikx                               -CCR
-Crosby,Stills,Nash&Young               -Joe Cocker

Het Woodstock Tribute Festival vindt plaats op 1&2 juni 2019
              —meer info vind je hier!!—

Meer info over Woodstock toen vindt je hier… en via de wiki hier


                                                        


Sluit Menu