EPIC Game store geeft 6 gratis Batman titels weg

Nu een week lang de kans om deze games gratis in je bezit te krijgen

Zoals bekend geeft de Epic game store wel vaker gratis games aan zijn klanten, maar nu pakken ze toch wel erg uit met maar liefst 6 titels uit de Batman Serie.
En het mooie is eenmaal gedownload zijn ze voor altijd van jou!Tot en met 25 September geeft Epic Games store jou de kans om deze titels in bezit te krijgen en te houden. De Batman Arkham Collectie:

Batman Arkham Asylum Game of the Year-editie


 Ervaar hoe het is om Batman te zijn en neem het op tegen Gotham’s grootste villians. Verken elke centimeter van Arkham Asylum en dwaal vrij rond op het beruchte eiland.


Batman Arkham Asylum Game of the Year-editie
Het veelgeprezen Batman: Arkham Asylum keert terug met een geremasterde Game of the Year-editie, met 4 extra uitdagingskaarten. De extra uitdagingskaarten zijn Crime Alley; Scarecrow Nightmare; Totally Insane en Nocturnal Hunter (beide uit het Insane Night Map Pack). Inclusief beschikbare DLCBatman Arkham City Game of the Year-editieBatman: Arkham City bouwt voort op de intense, sfeervolle basis van Batman: Arkham Asylum, waardoor spelers door de uitgestrekte Arkham City vliegen – vijf keer groter dan de gamewereld in Batman: Arkham Asylum – het nieuwe maximale beveiligings “thuis” voor heel Gotham City’s boeven, gangsters en krankzinnige criminele meesterbreinen. 

Met een ongelooflijke Rogues Gallery van de gevaarlijkste criminelen van Gotham City, waaronder Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele anderen, laat de game spelers echt ervaren hoe het voelt om te zijn The Dark Knight levert gerechtigheid in de straten van Gotham City. Inclusief beschikbare DLC
 Batman Arkham Knight


Batman ™: Arkham Knight brengt de bekroonde Arkham-trilogie van Rocksteady Studios naar zijn epische conclusie. Batman: Arkham Knight is exclusief ontwikkeld voor nieuwe platformen en introduceert de uniek ontworpen versie van de Batmobile van Rocksteady. 
De langverwachte toevoeging van dit legendarische voertuig, gecombineerd met de veelgeprezen gameplay van de Arkham-serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman-ervaring terwijl ze door de straten scheuren en over de skyline van heel Gotham City vliegen. In deze explosieve finale wordt Batman geconfronteerd met de ultieme dreiging tegen de stad die hij gezworen heeft te beschermen, terwijl Scarecrow terugkeert om de supercriminelen van Gotham te verenigen en de Batman voor altijd te vernietigen.


Games Cosplay en Meer.

  • Meer Games
  • Meer Cosplay
  • en Meer, Meer, Meer. 

Sluit Menu