Fable & Fantasy festival Rensenpark Emmen 22 en 23 juni

Wat: Fable & Fantasy
Waar:
 @ Rensenpark Emmen
Wanneer: Zaterdag 22 juni 2019 (10.00-23.00) & Zondag 23 juni 2019 (10.00-19.00)
Op 22 en 23 juni 2019 vindt de eerste editie van het festival Fable & Fantasy plaats in het Rensenpark te Emmen.
Fable & Fantasy, het nieuwe fantasy evenement van het Noorden.
Geniet van muziek, hapje en drankje en alles om je heen. Neem een kijkje op de grote fair, doe mee aan een workshop of andere activiteiten. Oa. Plunder, Pyrolysis, Pickleweed, Soete Inval, Ghostbuster, Steampunk, Verhalen verteller, Boogschieten, Zwaardvechten. Kortom, er is op 22 en 23 juni genoeg te beleven tijdens de eerste editie van Fable & Fantasy.
facebook discussie
Wat een fantasy festival eigenlijk is? Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal. Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasie wereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug naar de middeleeuwen kunt gaan, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de steampunk. Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom! Deze twee dagen zijn er verschillende fantasy kraampjes te vinden op onze fair. Van middeleeuwse kleding tot gothic kleding. Van mooie hoeden tot eigengemaakte sieraden. Van schapenvachten tot boardgames, maar ook heerlijke mede wijn. Ook treden er diverse bands op, zoals de pirate-partyfolk band Plunder, de akoestische folkband Pyrolysis, de Engelse folkband Pickleweed en de middeleeuwse muziekgroep de Soete inval. Het Rensenpark is al een sfeervolle locatie op zich, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen. Kom langs bij de Ghostbusters, houd een zeepaardjes race bij de Royal Seahorse Riders, leer zwaardvechten of laat je mooi schminken. Wil je niet al te actief bezig zijn, geniet dan van alles en iedereen om je heen onder het genot van een heerlijk hapje of drankje van onze Medievel catering.
Kortom, er is op 22 en 23 juni genoeg te beleven tijdens de eerste editie van Fable & Fantasy. Dit is slechts een greep uit het totale programma dat wekelijks wordt aangevuld, voor het laaste nieuws kijk eens hier. 
agenda
Voorverkoop ( vanaf 21 januari 2019)

Zaterdagticket € 15,50
Zondagticket € 13,50
Weekendticket € 25,50


Aan de kassa
Zaterdagticket € 19,00
Zondagticket € 17,00
Weekendticket € 32,50

Sluit Menu