GAME MANIA Cosplay Parade

“Cosplay Parade “GAME MANIA”

Hey iedereen,
Omdat de afgelopen cosplay optocht van Game Mania een groot succes was, wil Game Mania dit graag herhalen! Dus meld je aan als je mee wilt doen! Ik ben op zoek naar 8 cosplayers van bekende games die het leuk vinden om mee te lopen in een optocht in ruil voor een vergoeding (75 euro per cosplayer).
Wij zijn op dit moment een cosplay-optocht aan het organiseren voor Game Mania in Breda. De optocht zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni. Hierbij is het doel om aan de hand van cosplayers van bekende games (van bijvoorbeeld Super Mario en Pokémon tot Overwatch en Mortal Kombat) Game Mania te promoten. Hiervoor zijn we op zoek naar 8 cosplayers die het leuk vinden om zaterdag 1 juni mee te lopen in de optocht.
Op zaterdagochtend 1 juni word je ontvangen door Game Mania op de Lange Brugstraat 27, 4811 WP Breda. Nadat iedereen aanwezig is zal de optocht vanaf dit punt vertrekken en lopen we gedurende de dag door de stad Breda. De optocht zal weer eindigen op de Lange Brugstraat waarna iedereen weer naar huis gaat. Voor deze leuke optocht zijn we op zoek naar 8 cosplayers van bekende games die het leuk vinden om hieraan mee te doen. We hebben een vergoeding van 75 euro per cosplayer beschikbaar.
Als je het leuk vindt om hieraan deel te nemen dan kun je je tot uiterlijk 28 mei aanmelden door een mailtje sturen naar: emiel@vertigo6.nl. Wil je in de mail vermelden als welke gamecharacter je van plan bent om te komen naar de optocht (het liefst met een foto)? Verder zijn we nog druk bezig met de organisatie van de optocht dus zodra er meer informatie bekend is over de optocht, bijvoorbeeld het verloop van de dag, dan zullen we dit meteen delen. Mocht je naar aanleiding van dit bericht interesse hebben maar toch nog een aantal vragen hebben schroom dan niet om ook een mailtje naar me te sturen.
Ik hoop dat we samen weer een toffe optocht gaan organiseren!
Ik hoor graag van jullie!
Met vriendelijke groet,
Emiel

“Cosplay Parade “GAME MANIA”

Sluit Menu