Gratis Creepy en Fantasties INside

Prachtige Gratis Game “Inside”.

Deze mooie  game, ik kan niet anders zeggen, geeft een prachtig hopelijk onrealistisch beeld weer dat mij sterk deed denken aan War of the Worlds met Tom Cruise(2005)

Dit spel gooit je zonder pardon in een donkere schermerige wereld die bestaat uit honden die je zonder pardon doodbijten, en mensen die je achterna zitten en opjagen, maar ook zombies een onderzeeër en wie weet wat nog meer.

Het begint allemaal in een troostloze wereld die overigens prachtig wordt weergegeven. En waarbij je toeschouwer bent hoe een aantal mensen wordt opgeladen in een vrachtwagen

Het hoe en waarom

dat wordt je helaas niet verteld of is mij inieder geval nog niet duidelijk. Maar je zit al snel in deze vreemde wereld. persoonlijk deed het mij erg denk aan meerde George Orwel verhalen, en andere spooky verhalen zoals het “childeren of the corn”maisveld waar je doorheen waart. 
Maar ook de varkens leken uit “Animal farm” te komen en de mechanische wezens deden me erg veel aan war of the world met Tom Cruise denken.
Maar alle associaties daargelaten het is een erg mooi weergegeven wereld waarin je als het kleine rode avatar jongentje? in rond loopt en rent het is een eenvoudig spel tenminste de handelingen die je moet uitvoeren doe je eigenlijk maar met een paar simpele commando’s
Je kan springen en iets vastpakken of interactie mee hebben dus wat dat betreft daar kom je wel uit en tot zover ik het nu al gespeeld heb zijn de puzzels ook niet al te moeilijk.Maar wel genoeg om toch dat persoonlijke gevoel te krijgen van dat heb ik hem toch maar gefikst!

Je komt genoeg uitdaging tegen maar deondanks het feit dat je regelmatig “dood” gaat, soms zelf op aardig lugubere wijze, zijn er die momenten in de game die het gewoon een prachtige game maken

De werled doet donker en schermer achtig aan en dat is juist datgenen wat je vervolgens ook een bepaald gevoel bij het spelen van deze game krijgt, alles is ook voornamelijk in grijs en donkergrijs getekent, behalve het truitje van je karakter en als je goed oplet zijn die afwijkende kleuren in deze game voor jou weer een clou dat er iets mee kan of moet gebeuren.
De flow van deze game is ook zeer aangenaam, waardoor je niet constant op het puntje van je stoel zit maar deze spanning obouwt om dan volledig te escaleren om daarna weer afte nemen en overnieuw op te bouwen

Wat wel een voordeel is is dat er geen personages zijn waarbij je ellenlange verhalen mee moet voeren, maar geeft inside je toch genoeg spanning om deze game te blijven spelen.
Het is eigelijk dat gevoel wat je krijgt als je s avonds laat in het donker alleen door een lange donkere voetgangers tunnel loopt. Niet echt bijzonder eng maar toch een gevoel van verhoogde spanning
Het oordeel:
Inside is zoals al eerder meerdere malen benoemd prachtig getekent en opgebouwd, de sfeer die het oproept de kleuren de details prachtig, de puzzels zijn ook goed te doen en je zal zeker veel plezier beleven aan deze game. Om het genot te verhogen speel je dit natuurlijk s avonds in je eentje.
Enige nadeel is dat je deze game niet naar settings in kan stellen en dus een maal gespeeld het allemaal al snel bekends is. Maar visueel toch iets blijft wat je even gedag wilt zeggen als een oude doch wat creepy vriend.
Voordeel is wel dat je hem nu gratis in bezit kunt krijgen…

en dat kun je deze link te volgen >>>>>LINK<<<<<<

Sluit Menu