Master Ride Cooler Master naar Anime Con

cooler master truck

Cooler Master Master Ride naar AnimeCon Rotterdam Ahoy

De Cooler Master “Master Ride” truck zal te zien zijn bij Animecon goes south!

Zoals vandaag bekend werd zal de Cooler Master “Master Ride”truck voor het eerst te zien zijn bij Animecon op 14, 15 en 16 Juni te Rotterdam Ahoy.
Cooler Master komt met zijn Master Ride net als andere zoals bijv. ASUS ROG nu pro actief naar gamers toe om hun producten aan de man(en vrouw natuurlijk) te brengen.
En zoals de eerste beelden al laten zien, komt dat er waanzinnig goed uit te zien, cooler master is al eerder gezien in Engeland waar ze actief events bezocht om gamers te benaderen, maar nu komen ze met een ware truck vol game attributen en PC walhalla 
dat ziet er op het eerste gezicht al goed uit

Het zal ook niet zomaar zijn dat Cooler Master Naar Nederland met zijn game truck komt want met het succes van ene M Verstappen zal iedereen wel op een game seat plaats willen nemen.
Om dan het liefst in pole possition van start te gaan met het spel F1 2018, heerlijk racen en de boel is uitgerust met stuur pedalen en natuurlijk de headset
En niet zo maar een setje, want voor je zie je het RGB geweld van het binnenste van de Cooler Master kast, en ook die ziet er gelikt uit!
dat jij ook zo een cooler master wilt is een teken aan de wand
Hoewel de specificaties van de kasten nog niet bekend is, is al wel gemeld dat er in ieder systeem in ieder geval een Nvidea 2080Ti gebouwd zal zitten, en ook de V1000 power supply springt net als de vette RGB in het ook, en ook niet over het hoofd te zien zijn die twee monster fans voor de 240mm design AIO Liquid cooler.
Ja wat dat betreft worden kosten nog moeite gespaard om ons onder de indruk te laten zijn van deze game truck( ps als ik hem alvast kan reserveren voor een paar weekeinden bij mij achter dan graag)
zoals je ziet rekent met op een grote toestroom van racers en gamers
Waar de cooler master  master ride nog meer zal komen te staan is nog niet geheel bekend maar in ieder geval zal deze bij Animecon goes South in Rotterdam Ahoy aanwezig zijn,en zelf denken we dat firstlook en GamesCom ook wel tot de kalender gaan behoren (en mei 2020 op Zandvoort natuurlijk).
Maar je kan ze ook volgen op facebook voor meer info wel in het Engels natuurlijk.
,of anders is het natuurlijk altijd slim om deze website inde gaten te houden natuurlijk.
Oh en misschien leuk om ook eens te kijken naar het virtuele seizoen van FreakyNL welke op zijn YouTube kanaal zelf de race mee racet!
Sluit Menu