Metro 2033 Redux and Everything [PC]Metro 2033 Redux and Everything [PC] 

digitale download Gratis bij Epic GamesGratis van 26 September tot 3 Oktober


Metro 2033 ReduxMetro 2033 Redux In 2013 werd de wereld verwoest door een apocalyptische gebeurtenis, die bijna de hele mensheid vernietigde en het aardoppervlak in een giftige woestenij veranderde. Een handvol overlevenden zochten hun toevlucht in de diepten van de metro in Moskou en de menselijke beschaving ging een nieuwe donkere eeuw binnen.
Het is het jaar 2033. Een hele generatie is onder de grond geboren en grootgebracht, en hun belegerde Metro Station Cities vechten om te overleven, zowel met elkaar als met de gemuteerde gruwelen die buiten op hen wachten.
Jij bent Artyom, geboren in de laatste dagen voor het vuur, maar ondergronds opgegroeid. Nog nooit buiten de stadsgrenzen gewaagd, veroorzaakt een noodlottige gebeurtenis een wanhopige missie in het hart van het Metro-systeem, om de restanten van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijke dreigende dreiging.
Je reis neemt je mee van de vergeten catacomben onder de metro naar de verlaten woestenijen daarboven, waar je acties het lot van de mensheid zullen bepalen.
Maar wat als de echte dreiging van binnenuit komt?


EverythingBe The Universe! Alles is een episch, bekroond reality-simulatiespel – waar alles wat je ziet iets is dat je kunt zijn, van dieren tot planeten tot sterrenstelsels en nog veel meer. Reis tussen de uiterlijke en innerlijke ruimte en verken een enorm, onderling verbonden universum van dingen zonder afgedwongen doelen, scores of taken om te voltooien. Alles is een procedurele, AI-aangedreven simulatie van de systemen van de natuur, gezien vanuit het oogpunt van alles in het Universum.
Verteld door de inspirerende filosofie van Alan Watts, en met een rijke score van componist Ben Lukas Boysen, geeft Alles je een nieuw perspectief op het leven.


Sluit Menu