OVERCOOKED meer dan even een eitje bakken

Crazy Co-op Cooking Action!

meer actie voor jou

download

Overcooked is een chaotisch coöpkookspel voor een tot vier spelers. In teamverband moeten jij en je collega-koks een aantal smakelijke bestellingen bereiden, bereiden en serveren voordat de klanten van de baying in een huff uitbarsten. Slijp je messen en stof de blanken van je chef-kok af, er is geen paddestoel voor fouten en de steaks zijn hoog in deze gekke keukens!

Het uienkoninkrijk is in gevaar en alleen het beste koken kan het redden! In Overcooked moeten spelers door verschillende wrede en ongewone keukens reizen op hun zoektocht om meesterkoks te worden die in staat zijn om een ​​eeuwenoud eetbaar kwaad te veroveren dat het land teistert.

Speel solo of neem deel aan klassieke, chaotische couch-co-op voor maximaal vier spelers in zowel coöperatieve als competitieve uitdagingsmodi. Je moet verschillende gerechten bereiden en samenwerken om het meest effectieve en ultieme team te worden!

EEN CULINARY QUEST

The Onion Kingdom is een rijke wereld vol wrede en ongewone keukens die je kunt veroveren. Neem deel aan een epische reis en neem het op tegen een steeds uitdagender en bizarre handschoen van keukens die je vaardigheden van samenwerking en coördinatie tot het uiterste zullen pushen. Elk niveau brengt een nieuwe uitdaging voor u en uw team om te overwinnen, of het nu op een piratenschip rondschuift, tussen snelheidsvrachtwagens rijdt, op een ijsschots kookt of voedsel serveert in de darmen van een vurige onderwereld, elk niveau zal de moed testen van zelfs de dapperste chefs.

EENVOUDIGE CONTROLES / DEEP CHALLENGE

Overcooked is zo makkelijk op te pikken dat iedereen kan meedoen met het plezier, maar een team vinden dat kan communiceren en hun acties coördineren wanneer de pizza de fan raakt, dat is wanneer alleen een goed geolied team van superkoks naar buiten komt bovenop!

VERSCHILLENDE MANIEREN OM TE SPELEN

Of je je nu overgeeft aan een gefrituurde lokale coöperatie of gesauteerde singleplayer, terwijl je door het spel speelt, ontgrendel je nieuwe levels, nieuwe chef-personages en zelfs competitieve uitdagingsniveaus waarmee teams van twee zich met hardgekookt hoofd aan kop kunnen bezighouden in de keuken.

Hoe je ook wilt spelen, als je denkt dat je de hitte kunt verdragen, maak je dan klaar om de keuken in te gaan!
Gemaakt door Ghost Town Games Ltd.

hier downloaden


Minimale eisen:Memory2 GB RAM


GraphicsGeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400 or above

Storage750 MB available space

Direct X & Sound CardDirectX Version 11 & Direct X Compatible Sound Card

Sound CardDirectX Compatible Sound Card

Additional NotesGamepads Recommended
Sluit Menu