Pokemon Detective Pikachu 8 mei in de bioscoop

Pokémon Detective Pikachu

Zonder Ash , maar met een geheel nieuwe partner[zijn vorige partner is verdwenen], gaat Detective Pikachu op pad.
Ok dat is wel heel kort door de bocht genomen waar de film over gaat maar, strikt genomen, is dat wel waar het op neerkomt.De film Pokémon Detective Pikachu, die gepland staat om op 8 mei in premiere te gaan, zal weer [zo is in ieder geval de verwachting van Legendary Pictures] velen jongeren naar de bioscoop trekken. Om maar niet te spreken van de inmiddels volwassen fan base, die toch altijd een liefde voor de kleine gele dondergod in hun harten heeft achter gelaten.
Tim Goodman[vertegenwoordigt door acteur Justice Smith], een gewezen pokemon trainer en zoon van Harry Goodman,[Paul Kitson]de voormalige partner van detective Pikachu[Ryan Renolds, pikachu ,stem van Ikue Õtani], beland in Ryme city.
Het is op deze plek waar de jonge Goodman voor het eerst wordt geconfronteerd met de voormalig partner van zijn vader, en die tot de verbazing van beiden, Pikachu kan verstaan.
Met dit gegeven gaan ze samen op pad om Tim zijn vader, en voormalig partner van Detective Pikachu op te sporen.
Join the Dark Side
Detective Pikachu “maak me niet boos jongen!”
Dat dit geheel tot komische, dramatische en soms ontroerende situaties zal leiden mogen duidelijk zijn. Maar dat is alleen maar des te meer reden om de hele santekraam aan pokemon kaartjes spelletjes en speeltjes weer op de markt te kunnen verkopen, want dat er nog tseeds verzamelaars zijn moge duidelijk zijn, en daarbij hoop men weer op een nieuwe generatie die het kleine gele wezentje weer in zijn armen zal sluiten.
Pikachu en Tim
zonder Ash maar nu met nieuwe partner Tim Goodman
Eerst maar eens zien wat de film in de bioscopen gaat doen,maar de verwachtingen zijn in ieder geval hoog gespannen.
praat erover mee op facebook
praat mee op facebook
wie kan dat weerstaan
Ja deze pose zal weer veel harten doen smelten!Sluit Menu