Rotterdam Comic Con belangrijke update!

25 en 26 mei ahoy rotterdam

Rotterdam Comic Con 

op 25 en 26 mei zal Rotterdam Ahoy als vanouds weer gastheer zijn van de Rotterdam Comic Con 2019.

BELANGRIJKE MEDEDELING OMTRENT COMIC CON ROTTERDAM!
Hallo allemaal,
Tot onze spijt moeten we jullie informeren dat Rotterdam Comic Con, die gepland stond voor 25 en 26 mei, uitgesteld zal moeten worden tot volgend jaar.
We hadden gehoopt dat we een mooi en vol evenement konden bieden met prachtige gasten, maar door de timing voor onze gasten en andere verplichtingen is dat dit jaar niet gelukt. Helaas zien we ook dat er steeds minder tijd is en we hebben niet het evenement kunnen neerzetten dat Rotterdam verdient.
Omdat we geen evenement willen dat niet aan onze eisen voldoet, hebben we besloten het evenement voor Rotterdam te verzetten naar 2020, waar we nu veel meer tijd voor zullen hebben. We gaan ervoor zorgen dat er gasten en activiteiten zullen zijn om een prachtig evenement neer te zetten. 
Alle gekochte tickets zullen worden gerestitueerd en veel van onze eerder aangekondigde gasten zullen naar Comic Con Amsterdam komen. Dat evenement wordt gehouden op 31 augustus en 1 september. Comic Con Amsterdam is niet beïnvloed door Rotterdam, en zal zonder verdere gevolgen doorgaan.
Nogmaals willen we benadrukken hoe ontzettend spijtig we dit vinden en we willen ons verontschuldigen voor alle last. Comic Con Rotterdam keert terug in 2020, met hele gave gasten.
Met vriendelijke groet,
Showmasters Ltd
COMIC CON ROTTERDAM AHOY is een officiële conventie welke draait om verschillende thema’s, zoals comics, film, tv, cosplay & costumes, games en algemeen entertainment in Rotterdam Ahoy. De derde editie vindt plaats op 25 en 26 mei 2019!

Tijdens het evenement kun je entertainment verwachten met nationale en internationale gasten uit de wereld van comics, cosplay, film en televisie. Tijdens fotoshoots, handtekeningensessies en panels kom je extreem dichtbij de Hollywood sterren. Daarnaast komen er retailers uit heel Europa en de USA om hun comics & boeken, manga & anime, dvd’s en Blu-ray’s, games, T-shirts, merchandise en meer te verkopen. Ook zul je lezingen, workshops, wedstrijden, cosplay contests, programma’s voor het podium en zoveel meer terugvinden op deze website, waar we je van alle nieuwtjes en updates op de hoogte zullen houden.

Sluit Menu