Shadowlings hakken en zagen!? nu gratis op Steam

Shadowlings – is een slachting voor heavy metal in decoraties van het middeleeuwse Japan. Hardcore-gevechten, waarin alles afhangt van je vaardigheden, vechtkunsten uit de oude ninja’s, scherpe zwaarden, sterke speren en mysterieuze Shadow Magic.

Je bent een ninja en al je co-ninja’s zijn gedood door een verraderlijke shogun.
Dat klinkt een beetje vreemd, maar wat dan ook, het punt is, nu moet je iedereen neersteken.

Ondanks het feit dat het 2D is, een budget game is en je niet eens jezelf of je tegenstanders een lichaam kunt geven, is Shadowlings de beste zwaardvechtgame in tijden.

Links klikken slashes, klik met de rechtermuisknop blok.
Als je op E drukt, wordt er snel een dolksteek toegepast die effectiever is als je onlangs veel slagen hebt gewisseld.

Doden geeft je zielen, die geen valuta zijn maar speciale krachten waard zijn, en met geld en XP kun je meer vaardigheden en krachten trainen of shuriken en gezondheidsflessen kopen.

Maar in de kern, 95% ervan is eenvoudig hakken / pareren / verplaatsen. Het is zo puur. Elk gevecht voelt als een persoonlijk duel, elk type tegenstander kan worden tegengegaan maar nooit worden voorbij gelopen – dichtbij een boogschutter en zijn pijlen zullen ophouden, maar hij zal zonder aarzelen een met een kort zwaard uithalen.

Zelfs tegen een generieke ronin zou je koortsachtig op en neer door een gang kunnen vechten zoals in een film voordat je het je realiseert, net als een bijproduct van elkaar proberen te overtreffen.

Een kleine muggenzift: hoewel er een geweldig quicksave-systeem is, slaat de het spel de voortgang niet op als je een level afsluit en daar een beetje lang over doet.?

Maar wat is het mooiste het spel is nu als FTP[Free to Play] of te wel vrij te spelen,gratis dus te downloaden via Steam.

Echt weer zo een spelletje wat simpel lijkt maar waar je weer uren zoet aan bent,

Kleine tip! Mischien het geluid ietsje zachter zetten, want alhoewel het een lekker shinobi muziek weergeeft doet het wel wat hard aan de oren na een tijdje.

download hier
Sluit Menu