Sonic, ehhhh en nu?

Sonic the Hedgehog

 of een nieuwe reclame voor NIX?

Zo vandaag is het gelanceerd, de nieuwe trailer, of beter gezegd de trailer voor  ‘Sonic the Hedgehog’ een film van paramount pictures, die eind 2019 zal gaan draaien in de bioscoop.
Voor als nog staat november gepland.
Sonic the Hedgehog, dat is dat blauwe wezentje dat je door je scherm ziet vliegen, is een razendsnel vreemd wezen dat gezocht word door de overheid en natuurlijk Dr Robotnck (Jim Carey).
Er is nog een soort en met van side plot wat later in de film ontrafelt zal worden over het redden van de wereld, maar de bedoeling is dat Sonic dus niet in de handen van de overheid en Robotnik valt.
Dit uiteindelijk met de hulp van een gezachts getrouwe verkeers agent Tom (James Marsden) die in aanraking komt met dit supersnelle blauwe wezen.
Het is in ieder geval niet een geheel onbekend gegeven, want ja uiteindelijk wordt alles in de States zonder greencard uitgezet, zo ook bijvoorbeeld ET en zo kennen we er nog wel een paar.
Maar het is dus zaak voor Sonic om dus uit de handen van de overheid te blijven, wat toch eigenlijk niet zo moeilijk moet zijn als je zo snel bent toch, maar ja als hij niet even af en toe zou stoppen om adem te halen dan had de film misschien ook niet gemaakt hoeven worden en dat willen we natuurlijk ook niet.
Het blijft wel moeilijk wennen aan het uiterlijk van Sonic maar dat kan ook liggen aan het feit dat we met een ander beeld zijn opgegroeid dan wat we hier voor ons neus zien.Al kennen we Sonic nog uit de late avonden dat we met vrienden, tot diep in de ochtend met iets sterkers dan normale sigaretten deden gamen. Maar deze Sonic ziet eruit om door een ringetje te halen(snap je).
Tja en als je zo hard kan rennen dan zal je zelf toch niet roken, dus je weet nix tot aan je 18de!
Oh ja we verheugen ons wel op een ouderwets grappige en gekke bekken trekkende Jim Carey(als in Dumb&Dumber) maar daar leent dit uiterlijk van Robotnik zich wel voor, waarvan hieronder het bewijs!
De film “Sonic the Hedgehog” staat dus voor nu als bekend om op 08 November 2019 in première te gaan, dus je zal het tot nu toe nog even moeten doen met de trailer. Alvast veel plezier toegewenst
Sluit Menu